Postări

Se afișează postări din septembrie, 2012

Timea de azi merge!!!!

Imagine
Timea azi a pasit pt prima oara!!!! Pana acum a mers binisor tinuta de o manuta iar azi am tot chemat-o spre mine. Am pus-o in picioare in fata mea si am chemat-o. Am tot insistat pana si-a facut curaj si a facut cativa pasi singurica spre mine. Si m-a prins tare sa nu cumva sa cada. Asa de draguta a fost cum s-a grabit sa ajunga la capatul drumului. Am repetat de cateva ori figura si tot asa  a facut. Sunt tare mandra de ea. A incercat si Sorin sa o puna sa mearga si a reusit. A mers si spre el. Cam 3-4 pasi face, Acum vine si de la masuta spre mine, tot cam 2 pasi. Abia astept sa mearga singura. Cred ca ii place sa mearga in 2 picioare ca e tare bucuroasa cand vede ca a reusit. :) Timea are acum 1 an, 3 saptamani si 5 zile. Prima oara cand paseste singura pe 2 picioare. Suntem doi parinti fericiti. :)

Week end la Almas

Imagine
Sambata de dimineata Sorin a avut ideea sa mergem si noi la Alba impreuna cu parintii lui. Am luat-o pe Timea si am plecat. Timea a plans un pic pe drum, mai mult pe final, ca nu mai avea rabdare. Saracuta nu a mai mers pe un drum asa de lung, de 3 ore. Bine ca a trecut si am ajuns cu bine. Acolo i-a placut tare mult. A mers toata ziua, nu prea a vrut sa pape si sa doarma dar a recuperat duminica cand a dormit cam 4 ore si a papat chiar si 2 farfurii de supica de taitei. A stat mult cu bunicii, strabunicii si matusa si unchiul cu care s-a inteles foarte bine. Eu cu Sorin am mers sa vizitam fosta mina unde a lucrat tatal lui. Am vazut multe cladiri parasite si o mina dezafectata. A fost atat de trist sa vad totul atat de pustiu mai ales cand Sorin a zis ca era multa lume si mereu era activitate acolo. Ne-am gandit la parte buna a lucrurilor. Daca nu se inchidea mina, Sorin n-ar mai fi venit aici sa ma intalneasca pe mine. :) Asa ca, eu ma bucur ca s-a inchis mina. :D Pun poze imediat.

Rochie made by me

Am luat-o pe Timea acasa ieri. Intalnirea a fost emotionanta. Mi-au dat lacrimile. M-am apropiat de ea...si m-a recunoscut. S-a uitat la mine si intindea manutele sa o iau in brate. Statea in picioare si era asa de scumpa si de mare. Ce mult o iubesc si cat de dor mi-a fost de ea. Ce bine ca acum e acasa. :) A fost totul bine cat a stat acolo, asa ca ma bucur. Alta noutate ar fi ca am profitat pana sa vina Timea acasa, si am facut o noua rochie, cu alt sablon, mai mic. De aceasta data am reusit. A iesit exact pe masuta mea rochita. Tot din cearceaf era facuta. De acum pot cumpara material si sa incep sa imi fac singura rochiile. Ce ma bucur ca am reusit. Am facut si o poza dar pana o scot de pe telefon mai dureaza. :)

Week end fara Timea. Noi la Semenic.

Imagine
De vineri Timea este cu bunicii ei la sat. Au dus-o acolo pt ca noi ieri, adica duminica am fost plecati in excursie pana la Semenic si am vizitat si imprejurimile. Am vazut Lagul Gozna, Valiug, Muntii Semenic,  Trei Ape. A fost un peisaj minunat. Am mers impreuna cu finii nostri, Ingrid si Gabi. Ne-am simtit minunat sa vizitam toate locurile alea. Ma simt cu bateriile incarcate. Mi-a lipsit asa o iesire. Am avut si peripetii, dar asa a fost mai interesant. Am luat un drum gresit si a trebuit sa ne intoarcem apoi am mers pe un drum luuuung si rau si nu am fost siguri ca e bine pe unde am luat-o , dar s-a dovedit a fi cel care tebuia. Doar ca am mers 18 km intrebandu-ne daca e bine pe unde am luat-o si am facut si aproape 2 ore pe el. A trecut si a fost fain, asta e cel mai important. La 3 ape ne-a placut in mod deosebit. A fost un loc de vis. Natura si liniste. Am stabilit sa mai mergem acolo candva, la o cabanuta. Poze atasez mai tarziu, dupa ce le primesc. Azi mergem dupa Timea.