Postări

Se afișează postări din iunie, 2013

Iar e urat afara....

Imagine
dar de data asta ne bucuram. A fost prea cald in ultimele zile de am zis ca ne topim. Am revenit ieri din minivacanta de Rusalii, de la Dragoiesti. Am stat de vineri acolo. Ca de obicei ne-am relaxat, am mancat si ne-am distrat. Ne-a placut mult acolo si am revenit cu bateriile incarcate. Eu am o saptamana plina. Am de gand sa mai fac niste rochii...una dintre ele fiind mai importanta, fiind pentru o nunta la care vom merge in 20 iulie. Sper sa imi iasa frumoasa. :) Noutati despre Timea: - vorbeste din ce in ce mai bine. Stie cum se spune la mai multe obiecte. Imi arata unde sunt ochii, gura, nasul, dintii, picioarele, papucii, le si spune pe nume, prima sau ultima silaba. - mananca mai bine - a crescut mult in inaltime - nu se mai trezeste noaptea sa pape - danseaza si canta foarte mult - ii place sa o spal pe dinti - inca nu face pisi la olita dar de luna viitoare am de gand sa o invat - tot de luna viitoare vreau sa o invat sa pape singura, spe

Summer again

De ieri a venit iar vara, spun asta pt ca in ultima luna a fost vreme ingrozitoare, cu ploi si frig. Acum e frumos afara. Facem plaja toata ziua si ne jucam in iarba. Din pacate Sorin nu mai poate sta atat de mult cu noi pt ca a inceput de azi lucrul. I-a trecut de tot varicela din fericire. Timea se pare ca a scapat si nu a luat si ea boala. Revin cu poze si noutati data viitoare.

Timea are 1 an si 9 luni

Imagine
Timea e maaaare....la propriu acum. Deja a crescut si in inaltime si in greutate. Se vede ca papa bine. Sunt in sfarsit linistita. :) De cateva zile deja nu o recunosc pe Timea. Vorbeste cu noi intr-una, cum stie ea, dar de data asta si intelegem ce ne zice. E interesant....ca pana acum nu am interactionat. Imi place tare mult cum imi arata ea tot felul de lucruri cu degetul si imi spune cum le cheama. De exemplu arata catre trandafiri si zice....eeeeezi flau. :) adica, vezi floarea. E asa de scumpa cum spune. Ma duce peste tot prin casa, curte, gradina, si imi arata diverse....ea ma invata pe mine :) De vreo 3 saptamani doarme bine, se trezeste cam pe la 7-8 sa pape (lapte de vaca) si apoi doarme pana la 10. Sunt in sfarsit si odihnita. E totul in regula!!!! Si e asa de bine. Pun poze cu dezastrele ce le-a facut in zilele trecute. Timea a scos toate hainele din dulap   Nani in dulap.  Un loc bun de stat.

Avem 3 ani de casnicie

Timpul parca a zburat. Nici nu imi dau seama cum au trecut acesti 3 ani. Pana acum fost o calatorie minunata prin viata, alaturi de sotul meu Sorin. Nu regret ca l-am ales dintre toti barbatii din lume, chiar pe el. Desi cateodata e dificil, Sorin este cel mai potrivit pentru mine. E exact ce am visat toata viata mea. E un tata minunat si un sot superb. Il admir atat de mult. Ma impresioneaza pe zi ce trece mai mult. Intotdeauna imi depaseste asteptarile. Nu imi vine sa cred ca e sotul meu....si ca vom fi impreuna pana la adanci batraneti. E ca un vis frumos devenit realitate. La multi ani iubire!!!! Am sarbatorit evenimentul acasa, alaturi de socrii mei. Nu am avut alti invitati pentru ca Sorin are varicela. A fost frumos si asa, doar in familie. Eu cu Sorin, Timea si socrii. Am facut o pizza foarte gustoasa, oua umplute si tort cu banane si capsuni. Din fericire mi-au iesit bine toate. M-au laudat socrii...si ma bucur ca nu i-am dezamagit. :)