Postări

Se afișează postări din august, 2012

Felicitare Timea

Imagine
Cu ocazia zilei de nastere a fetitei noatre Timea, am pus o felicitare pt ea in ziar. Suntem foarte bucurosi ca a iesit foarte frumoasa in poza si ca a si castigat tortul care se ofera castigatorului tragerii la sorti. Am fost ieri la cumparaturi cu Ingrid si am cumparat sandalute pt fetita mea. De fapt sunt mai mult pantofiori, ca sunt inchisi in fata. Tot ieri au venit bunicii Timeei si i-au adus cadoul din partea lor. A primit o tricicleta frumoasa, pe care o poate folosi de pe acum, pt ca are un maner de care o pot implinge eu, chiar daca ea inca nu ajunge la pedale. Cand a vazut-o a plans, ca i-a fost frica, dar azi i-a placut. Chiar a si dansat un pic in ea. :)

Actualizari dintisori + invitatie

Imagine
Am uitat sa mai scriu despre dintisorii lui Timea. Are 4 sus si 4 jos. Cred ca vrea sa ii iasa si un canin in stanga jos, ca tot baga degetele acolo si roade tot ce apuca. Ma bucur ca in sfarsit are si ea cu ce sa muste si sa mestece un pic. I-au iesit foarte repede. Doar la primii 2 a facut scandal mare, in rest au iesit relativ rapid fara mari probleme. Nu a facut febra, nici altceva, ce fac de obicei copiii mici cand le dau dintisorii. Dupa data de 15 mergem la vaccin. Abia astept sa ne scapam si de asta. Dupa aia pana la 4 ani nu mai avem vaccinuri. :) Inainte de asta o sa ii tinem ziua lui Timea. :) Asta e invitatia pe care deja am trimis-o invitatilor.

In sertar

Imagine
Azi Timea si-a gasit de lucru in sertarul de la noptiera.

Un progres urias!!!!!

In seara asta Timea a reusit sa stea singura in picioare. Am pus-o in fata oglinzii in picioare si i-am dat drumul la maini. A stat cam 10-15 secunde in care si-a tinut echilibrul. S-a mirat si ea ce a reusit sa faca. S-a uitat mirata la ea....si nici nu misca manutele. Statea nemiscata. Am tot repetat schema pana a reusit sa se puna singura si jos, cu incetinitorul, sa miste manutele, chiar sa aplaude cand sta in picioare. A vazut si tata cum sta. Chiar a venit de la dus cand noi exersam. :) Acum de fiecare data incearca sa se ridice in picioare....chiar si cand a stat pe canapea. Sunt foarte fericita si mandra de fetita mea. Are 11 luni si 2 saptamani. :)

Prima rochie

Imagine
Am uitat sa amintesc in postarile anterioare ca m-am apucat de croit si cusut. M-am hotarat sa imi fac singura rochii si fuste. Am gasit pe internet un sablon de rochie si m=am apucat. In cateva zile am reusit sa termin o rochie. Am facut-o dintr-un cearceaf. Nu am vrut sa stric un material frumos si am avut dreptate. A iesit cam mare rochita si nu as fi putut sa o port. Mai incerc sa fac alta, dar va fi mai greu. Va trebui sa fac eu sablonul, de la a la z. Sper sa reusesc. Ma voi apuca intr-o zi cand Timea e la socrii, ca nu pot sa lucrez cand ea mereu vrea cate ceva. Intr-o zi chiar as putea sa termin o rochie. E foarte fain. :) Asta e prima mea rochie....

Sf Maria

Imagine
Am uitat sa povestesc ca pe 15 august, de Sf Maria, am fost toti trei la Muntele Mic. Am pus-o pe Timea in ghiozdanel si am plecat. A fost un pic racoare acolo sus dar am avut haine groase cu noi si nu a fost problema. Lui Timea i-a placut mult. S-a bucurat de tot. Am adunat si mure pe care le-am facut gem deja. :) Spre seara am fost si la ruga in centru. Ne-am intalnit acolo cu finii nostri Ingrid si Gabi, cu Florin si Lacri, mosii lui Timea, cu socrii mei, cu prietena noastra Eli si o fota colega de generala Cichiuciuc Alina. Ne-am plimbat pe acolo apoi am papat tot felul de bunataturi, printre care si vata pe bat. Timea a fost incantata de ea, dar numai de aspect. Gustului nu prea i-a placut. :)) Ar fi vrut sa ii cumparam niste baloane in forma de animale cred, ca tot se agita si tot arata catre ele. Abia astept sa mai apara evenimente de acest gen ca sa mai mergem.

Becu'

Imagine
Timea de cateva zile arata catre lucruri cu degetul aratator. Stie sa ne arate ca vrea afara, indicand cu degetelul geamul. De vreo 3 zile ne arata unde e becul. Atat in bucatarie cat si in camere. Face bravo, bravo cu palmele, aplaudand, si da din capusor, nu, nu. :) Tai tai face doar din cand in cand cand are chef. :) Face caca la olita, si pisi deseori. Doarme o singura data pe zi, 3 ore. Papa mai bine. Si bea apa din cana. In picioare merge doar tinuta de ambele manute. Daca cumva o las de una, incepe sa strige nervoasa, banuiesc ca ma cearta ca am lasat-o de o mana. Nu mai paseste deloc cand vede. Se opreste brusc, ca si cum pune frana. De mers in patru labe continua....chiar cu viteza. :))

Pregatiri petrecere

Ca veni vorba in postarea anterioara despre ziua lui Timea, am sa va dau un indiciu despre cum va fi petrecerea. Va fi plina de fluturasi. Dupa ziua ei o sa atasez pozele si o sa vedeti despre ce e vorba. Sper sa fie frumos si de neuitat. E prima aniversare a fetitei mele frumoase. :)

Ziua lui Sorin

Imagine
Sambata a fost ziua lui Sorin. A implinit 26 de ani. Ii zic inca o data LA MULTI ANI!!! si ii zic ca ii doresc multa sanatate si noroc cat cuprinde. Nu i-am tinut ziua, la fel cum nici pe a mea nu am sarbatorit-o. O vom tine doar pe a lui Timea, ca acum ea e cea mai importanta.