Postări

Se afișează postări din noiembrie, 2011

O minune!!!

Aseara s-a intamplat ceva minunat, ceva ce nu credeam ca se va mai intampla vreodata. Fetita mea a acceptat sanul si a supt cateva minute bune, cu placere. Abia am reusit sa o dezlipesc. As fi lasat-o cat ar fi vrut insa a fost ora baitei. Azi dimineata, cand s-a trezit, la ora 6 iar i-am dat sa suga de la mine si a acceptat, ba chiar parca i-a si placut, apoi a baut laptic din sticla pt ca eu nu mai am lapte suficient. La ora 10 din nou a papat de la mine si nu a mai vrut sa bea din sticla insa am reusit sa o conving. Sper sa continue tot asa pt ca imi doresc enorm sa o alaptez. As vrea sa pape de la mine cat de mult, numai sa am lapte. Acum beau ceai pt stimularea lactatiei. Ce fericita sunt!!!

Iesire din casa...

Imagine
Ieri am fost la ziua lui Ingrid iar fetita noastra a fost o dulce...cuminte ca un ingeras. A zambit toata seara si a vorbit de mama focului, la masa cu ceilalti. :) Spre final s-a gandit ca trage un pui de somn si a intors capul intr-o parte si a inchis ochisorii. Toti au admirat-o si ne-au felicitat pt draga noastra papusica. O iubim enorm. Am facut cateva poze cu ea acolo si dupa aceea acasa, cu tinuta ei de domnisoara. Aici bebe e in brate la mama lui Gabi.  Eu o supravegheam pe papusica.  Portretul lui Timea.  Fetita cu rochita. Era atenta la ce se discuta.  La multi ani Ingrid!  Mama si fetita.  Fata si cu tata.  Aici ii papa degetul lui tata.  Putina gimnastica :)

Love is in the air...

Imagine
Bebe mic e tare cuminte. A inceput sa pape mai bine. :) A observat ca poate prinde jucarii si sa le bage in gurita.Stie sa se ascunda cand sta la noi in brate. :) E o scumpa. Pe zi ce trece stie mai multe.  

Time is ticking

Imagine
Mai sunt 3 saptamani si 4 zile pana mergem la Praga. Din pacate bebe e prea mic ca sa o luam cu noi. Dar anul viitor cand mergem la mare ea va fi sigur alaturi de noi, orice ar fi. :) Abia astept ambele excursii. Vom merge atat la Praga cat si in Grecia in Thasos, impreuna cu prietenii nostri, mosii fetitei, Florin cu Lacri. Va fi tare frumos. Acum parca ma gandesc mai mult la excursia din vara pt ca va fi si piticuta noastra cu noi si va fi tare frumos sa o vedem jucandu-se in nisip pt ca va avea aproape 1 anisor. Sa revin insa la Praga. Va fi cred ca tareeee frumos, numai ca vom dardai pt ca acolo e mai frig ca la noi pt ca e in nord. Vom vizita multe obiective si ne vom bucura de spiritul Craciunului din targul de acolo...care e pe locul 2 in Europa ca si frumusete. Pe primul loc e Koln. Acolo vom merge la anul :). Vom sta 4 zile acolo si ne vom distra cat vom putea...Mie imi va fi extrem de dor de iubita mea fetita insa ea e prea micuta pt drum atat de lung si sa mearga in frig. Am

Vaccinul de la 2 luni

Imagine
Bebe mic a primit cele 2 vaccinuri in picioruse joia trecuta. A plans de mama focului la fiecare dar i-a trecut in seara aia tot necazul. Ma bucur ca nu a avut efecte adverse puternice. Doamna doctor ne-a dat si niste supozitoare cu Paracetamol ca sa previna febra. Din fericire nu a avut insa a fost constipata, a fost cam somnoroasa si nu a vrut sa manance. A papat mai rau decat o facea pana acum. Azi o sa ii cumparam Linex Baby si o sa ii dam in speranta ca o sa ii regleze stomacelul. Eu ma gandesc ca are ceva la burtica. Atunci cand lua praful acela, in prima luna de viata a papat foarte bine. Sa vedem cum o sa evolueze. La vaccin a trebuit sa ducem 2 batiste ca sa le lege de picioruse dupa ce i l-a dat. Mai are la 4 luni, la 6 luni si la 1 an de primit injectii. Trec si ele... Sa actualizez acum listuta lucrurilor pe care le face Timea. Din acest weekend a inceput sa duca manuta la jucarii si sa incerce sa le ia in manuta. A si reusit cu suzeta. A luat-0 de mai multe ori si din guri

Noutati de la Timea

Imagine
Joi mergem la vaccin. Sper sa nu sufere mult. Asa de rau imi pare de ea dar ce sa facem, e spre binele ei. Poze noi cu papusica noastra.

Poze noi cu Timea

Imagine
Bebe are 5,110 kg si 57 de cm la 2 luni si 2 saptamani sau 10 saptamani. Papa tot mai putin :( . Are cam 9,10 mese pe zi din care doar vreo 3 consistente de 80, 90 ml. Nu stiu cum sa o mai conving sa pape. Ii dau biberonul cu lapte si il refuza de cele mai multe ori. Plange cand i-l dau de parca nu ii place mancarea. Nu stiu ce am sa ma fac cu ea. Am sa intreb doctorita sa vad ce zice sa facem ca sa pape si ea mai mult. Atasez cateva poze...

Scumpa noastra creste vazand cu ochii

Bebe Timea are 4,920 la 2 luni si 56,5 cm. E deja mare. Aseara a incercat sa prinda o jucarie. E prima oara cand face asta. Pana acum doar s-a uitat. :) Seara cand o pregatim pt baie, e tare bucuroasa si da din picioruse de parca pedaleaza. Cand o punem in vanita se bucura si zambeste la noi...si bineinteles mai repeta miscarile cu mana spre gurita. E tare scumpa. Noaptea deja ma pot odihni pt ca are un program destul de bun si se trezeste mai nou la ora 5 dimineata apoi la 7 si pe la 9 ma ridic si eu din pat. Pe timpul zilei doarme iar destul de bine. Cam o ora, de la 10 la 11 sau de la 11 la 12, apoi de la 1 la 3 sau 4. A inceput sa pape mai putin si sa doarma mai mult. In prima luna manca din ora in ora 60 de ml de lapte acum bea la 2..3 ore, 80, 90 ml de lapte. Mi se pare ca papa cam putin. In 15 sun doctorita sa vad de vaccin si o sa ii spun si de papatul ei. Sper sa nu fie probleme. Saptamana asta a avut si 2 zile in care nu a facut caca. Oare care o fi problema? Am sa discut si

Timea are 2 luni

Imagine
La multi ani Timea!!! Azi frumoasa noastra implineste fix 2 luni. I-am facut cateva poze si am imbracat-o frumos, ca e ziua ei :). Din pacate mama si sotul meu sunt raciti si suntem in carantina. Ei n-au voie sa intre in camera fetitei. Sorin doarme in sufragerie. Mi-am facut atatea griji sa nu se imbolnaveasca si Timea. Sper sa nu ia si ea raceala si sa trebuiasca sa ia medicamente, ca e asa de micuta inca. I-am facut eu baie deja de 2 ori, fara ajutor si port masca cand o am aproape pe a mica. Deseara o cantarim si o masuram. Sunt curioasa cat a crescut.

Fetita desteapta

De sambata, bebe Timea duce manuta la gura. A inceput cu mana stanga si de ieri si cu mana dreapta. Se uita la pumnul ei si il duce incet spre gurita, apoi incepe sa il suga, apoi iar ia mana si o ia de la inceput. Nu de fiecare data nimereste gurita. E asa de incantata cand reuseste. Asta e un semn ca deja incepe sa isi cunoasca corpul. Deci, pana acum stie sa duca manujtele la gura, sa zambeasca cu gura pana la urechi, scoate sunete ca si cum ar vrea sa vorbeasca cu noi iar cand plange deja l-a introdus pe "g" iar la fiecare plans zice "gân" :). Mai vedem ce progrese face. Asteptam cu nerbdare sa mai faca ceva. Poimaine face 2 luni. Sunt asa de bucuroasa ca invata tot mai multe si creste vazand cu ochii.