Vaccinul de la 2 luni

Bebe mic a primit cele 2 vaccinuri in picioruse joia trecuta.
A plans de mama focului la fiecare dar i-a trecut in seara aia tot necazul. Ma bucur ca nu a avut efecte adverse puternice. Doamna doctor ne-a dat si niste supozitoare cu Paracetamol ca sa previna febra. Din fericire nu a avut insa a fost constipata, a fost cam somnoroasa si nu a vrut sa manance. A papat mai rau decat o facea pana acum.
Azi o sa ii cumparam Linex Baby si o sa ii dam in speranta ca o sa ii regleze stomacelul. Eu ma gandesc ca are ceva la burtica. Atunci cand lua praful acela, in prima luna de viata a papat foarte bine. Sa vedem cum o sa evolueze.
La vaccin a trebuit sa ducem 2 batiste ca sa le lege de picioruse dupa ce i l-a dat. Mai are la 4 luni, la 6 luni si la 1 an de primit injectii. Trec si ele...
Sa actualizez acum listuta lucrurilor pe care le face Timea. Din acest weekend a inceput sa duca manuta la jucarii si sa incerce sa le ia in manuta. A si reusit cu suzeta. A luat-0 de mai multe ori si din gurita iar o data a reusit sa o si bage inapoi. :) Incet incet invata sa face de toate.
Imi pare insa rau ca aproape de fiecare data cand vin socrii mei la noi sa o vada, ea e tare nelinistita si plange. Imi pare rau ca o tot ingrijoram pe bunica. Sper sa mai creasca bebe si atunci nu o sa mai aiba atata nevoie de somn si nu o sa mai fie mereu obosita.

Am hotarat cu doctorita sa ii facem diversificarea la 5 luni. Abia astept sa vad cum primeste alimentele. Sper sa nu fie mofturoasa.
Astea sunt poze cu Timea care papa manutele.

Acestea sunt poze dinainte de vaccin.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taierea motului

Progresele copiilor. 2 ani si 10 luni. 7 ani si 4 luni

Fetita desteapta