Postări

Se afișează postări din octombrie, 2017

Halloween 2017

Imagine
Bineinteles ca si in acest an am sarbatorit Halloweenul. Cum am fi putut altfel? Mai ales cand in casa noastra avem doi copilasi.  Iubita mea fetita asteapta tot anul sa poarte costum si ca sa o fac fericita, i-am promis ca o sa ii fac eu un costumas. Si cum adora printesele ... si culoarea roz, am hotarat sa ii fac rochita printesei Aurora din padurea adormita. A purtat-o la gradinita in ultima zi, inainte de vacanta, si ieri, cand am sarbatorit acasa. Ne-am costumat si noi. Lukas cowboy, eu pisica iar ea, Timea, printesa Aurora. Sorin a fost la cinema, asa ca a ratat parada. Am facut si briose si ceai cald. Am povestit cu mama, am facut poze si ne-am jucat cu plastelina.

Lukas la 1 an si 7 luni

Imagine
Am observat ca demult nu am mai facut o postare numai despre el asa ca ma pun pe treaba. Deci: Puiul meu mic stie deja o sumedenie de cuvinte. Mama, tata, Eeeeia (Timea), Ca (Lukas), niaaa ( asa face pisica) am am ( cainele), maaa (vaca), bzzz (musca), ap (apa), niam niam (mancare), au (cand se loveste), ssst ( sa facem liniste), da (da), da din cap in semn de nu, face cu manuta,  tai, tai, bate din palme, danseaza cand aude muzica si multe altele care nu imi vin acum in minte. Sta cu mine si in baie si in bucatarie, si in gradina... si in camara. Unde sunt eu, e si el. E curios din cale afara. Studiaza cum functioneaza fiecare lucrusor... dar nu jucarie. Alea nu prea ii plac. Sculele lui tata sunt cele mai interesante apoi ce am prin bucatarie. Invata foarte repede lucruri. Ii place sa imite. Isi aduna jucariile cand ii spun. Cateodata cooperam dar ne mai si certam... cand mama nu mai poate. Are patru masele si opt dinti. Este inca alaptat la cerere. Papa si mancare de toate felur

Noua pasiune: pescuitul

Imagine
Dupa cum am zis in titlu, avem un nou hobby. Pescuitul. Lui Sorin ii place sa pandeasca pestii iar noua, sa iesim la aer proaspat si la iarba verde. Cum am prins vreme buna in timpul liber, cum am si plecat catre malul Timisului. Fara prea multe detalii, postez poze facute la fata locului: