Postări

Se afișează postări din ianuarie, 2015

Bucket list

1. Sa iau carnetul de soferi 2. Sa dansez intr-o discoteca in Germania 3. Sa imi vopsesc parul 4. Sa merg cu Timea la mare 5. Sa donez bani oamenilor care sunt nevoiasi. 6. Sa cumpar un aparat de depilare definitiva si... sa-l folosesc. 7. Sa dorm intr-o casa pe malul unui lac 8. Sa zbor cu balonul cu aer cald. 9. Sa vaslesc intr-o gondola. 10. Sa o invat pe Timea sa inoate 11. Sa dorm intr-un cort pe malul unui parau, in padure. 12. Sa merg la Paris, la Tour Eiffel. 13. Sa merg intr-o croaziera pe mare, intr-un iaht. 14. Sa merg la muzeul Madame Tousaud din Londra, sa ii cunosc in persoana (de ceara) pe multe dintre starurile mele preferate. 15. Sa merg la Spa macar o data in viata. 16. Sa mi se faca masaj profesional...macar o data in viata. :) 17. Sa fac scufundari in mare. 18. Sa am curaj sa ma dau pe Roller Coaster la Oktoberfest... ala grav. 19. Sa fac 100 de rochii... pt mine si iubita mea mica. 20. Sa profesez in domeniul care imi place. Design...  vestiment

Evolutie personala

De cand am citit Alchimistul, totul s-a schimbat. Am inteles ca rostul meu, al nostru, al oamenilor, e sa ne bucuram de viata. Unica pe care o avem. De mult timp am facut multe sacrificii, pentru unii, pentru altii, din cauza lipsei banilor, renuntand sa mai fac lucrurile care ma faceau sa ma simt bine. M-am hotarat sa fac, de acum incolo, si pe acelea...si mai ales pe acelea. Sa imi urmez pasiunile, sa nu le mai cenzurez si sa nu le infranez. Sunt bucuroasa ca am continuat sa imi urmez pasiunea pt decorul de interioare. Acum am sansa sa imi fac locuinta, asa cum doresc. Cred ca e singurul meu hobby pe care nu am reusit sa il tin in frau. Urmeaza pasiunea pt moda, design vestimentar, machiaj, pt dans, pt calatorii, pt iubire. Am sa ma bucur de viata de acum in colo.

Timea e o scumpa

E o fetita minunata. E desteapta si smechera. Incearca sa ne pacaleasca, sa ne manipuleze. E normal la aceasta varsta. E si nazdravana. Vrea sa faca tot timpul ce vrea ea si de multe ori nu ne asculta cand ii zicem sa faca ceva sau sa nu mai faca. O mai pedepsim, o mai certam. Important e ca ii pare rau si stie sa isi ceara scuze. E o scumpa.