Postări

Se afișează postări din aprilie, 2014

Maine!!!!

A venit ziua cea mare. Azi fac curat in casa si fac bagajele. Maine ne mutam la casa noastra. Azi am vorbit cu Timea. Am plans. A tot insistat sa vina mama si tata langa ea. A luat telefonul in brate. Doamne, am zis ca mor atunci pe loc. Mi s-a rupt sufletul ca nu am putut sa o iau in brate si sa o pup pe fetita mea. Mi-e atat de dor de ea incat ma doare. Nu am cuvinte sa descriu cat e de greu sa nu o vad. Bine ca mai e doar putin si o vom aduce aici. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat putere sa rezist atat de mult timp fara ea.

Mai 2 zile si ne mutam

Imagine
E timpul sa ne facem bagajele, sa ne cumparam cate ceva in casa, pt inceput, lucruri de baza. Azi mergem din nou la cumparaturi, ca si ieri...si o sa luam un aragaz cu 2 ochiuri, bun pt prima luna singuri. Sper sa reusim sa ne luam unul normal curand. Abia astept! Doamne, nu imi vine sa cred ca a trecut timpul, ca greul cel mare e deja istorie. Am reusit sa trec peste cea mai dificila perioada din viata mea. Nu am cuvinte sa descriu prin ce sentimente am trecut...si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a tinut tare ca sa depasesc tot ce mi-a pus in cale. Acum e mai bine. M-am linistit. Astept cu nerabdare ziua in care Timea va fi alaturi de noi...si atunci pot sa spun ca voi fi implinita. Atasez cateva poze ce le-am facut de cand suntem in Germania.

Hristos a inviat!

Azi e Pastele. Sunt singura acasa. Sorin e la lucru, Ingrid si Gabi la fel. E un pic deprimant. Am incercat sa imi fac de lucru ca sa nu ma gandesc atat de mult ca nu e Timea aici cu mine. Am facut o baie fierbinte si relaxanta, m-am depilat si mai urmeaza manichiura si pedichiura. Mai cateva ore si o sa incepem masa de Paste, cand vin toti de la lucru. E greu fara familie cand sunt sarbatori, e trist. Ooof, bine ca nu mai e mult si ne reintalnim cu scumpa noastra.

Pentru Timea

" Scumpa mea fetita, Au trecut aproape patru luni de cand nu te-am vazut. S-a scurs foarte greu timpul. In toata perioada asta ne-ai lipsit enorm. Si mie si tatalui tau. As fi facut orice sa te pot strange in brate in fiecare zi si sa iti aud vocea, insa nu s-a putut. Abia peste 3 saptamani si 3 zile ne vom revedea. Numar zilele pana atunci. Intre timp te visez. Mama si tata te iubesc si abia asteapta sa vii!"

Emotii inainte de plecare...

Mai o saptamana si 5 zile si ne mutam la casa noastra. Sunt atat de entuziasmata. Abia astept. Cred ca voi fi extrem de fericita sa fim doar noi doi in sfarsit...sa avem intimitate. Peste putin timp o vom aduce si pe scumpa noastra fetita si pe mama mea, sa ne ajute. Va fi perfect cu ele doua. Doamne cat de fericita voi fi sa o vad pe fetita mea. Asta imi lipseste cel mai mult. Aici viata s-a linistit. Ne-am acomodat. Desi locul de munca e unul ingrozitor, ne ajuta colegii sa rezistam, sa treaca timpul mai usor. Si...pt banii pe care ii primim se merita tot efortul. Luna asta am primit in total 3580 euro. Am primit inapoi si ce mi-au tras in cele 2 luni in care am avut clasa 6 de impozitare. E bine...suntem bucurosi ca am reusit sa platim o parte din datorii. Nu mai avem multe. Ne-a ajutat Dumnezeu, asa cum ne-am rugat. Ii multumim! Maine e Pastele. Primul fara Timea si sper ca si ultimul. Ma doare sufletul ca nu e aici cu noi. Bine ca nu mai e mult si vom fi din nou impreuna. An

Acomodare

Imagine
Avem deja 3 luni de cand suntem in Germania. E foarte greu din cauza ca Timea nu e cu noi. Incerc pe cat de mult posibil sa nu ma gndesc la ea pt ca ma doare sa o am in cap tot timpul. Este ceva ce nu pot descrie, sa nu pot fi alaturi de copilul meu si sa pierd timp pretios din cresterea ei. Din fericire nu mai e mult si o vom aduce aici. Sa speram ca cei de la lucru vor accepta cererea noastra de concediu si pe data de 13 mai, dupa ce iesim de la lucru, sa plecam spre Romania. Aici lucrurile s-au mai aranjat. Am fost din nou la Munchen si am rezolvat problemele cu data nasterii gresite. La salariul de care vorbeam in postarea anterioara am primit din nou mai putin decat trebuia, cu vreo 200 de euro. Eu 1200 euro, Sorin 1470. De la lucru mi-au promis ca urmatorul salar va fi in regula. Sa speram ca asa va fi. Mai 10 zile si luam al 3-lea salar. De data asta am lucrat 26 de zile din 31. Mai 3 saptamani si cateva zile si ne mutam la casa noastra. Va fi minunat chiar daca inauntru va