Postări

Se afișează postări din mai, 2013

Nu ne plictisim acasa....

Imagine
Timea a mai crescut un pic. Deja deschide usile singura, se urca pe scaune, se joaca in chiuveta, spune multe cuvinte si e caraghioasa cum pronunta anumite silabe. Pe u nu poate sa il zica si il inlocuieste cu a. deci, hat (huta huta), caca (cucu, caca), ta-ta (tai-tai, tata, cioc cioc), papai (papa), apa, pissss (pishi), bizbiz (baz baz), mau (miau), am (ham), meia (timea), tica tica (tic tac) stie sa arate ca are 1 an. Sorin are varicela. Sper sa nu ia si Timea. Ea are vaccin antivaricela, sper sa fie eficient. Eu am avut boala cand am fost mica, deci sunt in siguranta. Trei saptamani Sorin va sta in casa...chiar cand incepe vara...Offf!

A plecat mama...

Azi mama s-a intors in Italia. Sunt atat de trista. De fiecare data cand se pregateste de plecare ma simt asa de rau...Sunt optimista totusi si gandesc pozitiv. Nu am de ales. Cel mai probabil asta e ultimul an in care mama mai merge in Italia la lucru...si gata. Va fi iar cu noi tot timpul. Cred ca toti oamenii sufera cand mama lor pleaca departe si pt mult timp. Eu sigur simt tristete cand ma gandesc ca nu o voi vedea in fiecare zi, ca nu o sa povestesc cu ea ca si pana acum si ca nu voi avea ajutorul ei in toate. Asta este. Sunt mare si trebuie sa merg mai departe...Ea va veni peste vreo 6 luni din nou acasa si o sa fie din nou frumos. :) Timea acum doarme. Oare isi va da seama cand se trezeste ca buni a plecat departe pt 6 luni...sau chiar mai mult? Oricum vom pastra legatura la telefon.... Capul sus si zambetul pe buze. Mama e bine acolo si va veni cu multi bani inapoi. Ca doar de asta merge sa munceasca asa de departe. :)

A trecut Pastele

Imagine
Am fost plecati timp de 3 zile la Dragoiesti. Am petrecut Pastele acolo alaturi de bunicii lui Sorin si parintii lui. A venit si mama mea cu noi. A fost relaxare totala, ca de obicei. Am fost si la slujba de Inviere insa fara mama si Timea, ele doua au ramas acasa. Poate cand mai creste printesica vom merge si cu ea. In fiecare zi am stat la soare, ne-am jucat si am mancat bunataturi facute de soacra mea. Dupa Inviere am mancat sunca fiarta cu paine facuta in casa cu ardei si ridichi, drob cu hrean, snitel, salata de beuf, pasca, vin. La masa de Paste supa cu taitei, pireu cu carne si carnati si gogosari iar in a doua zi de Paste am mancat tot supa cu taitei si la felul doi, carne la gratar si mici, cu pasta de usturoi sau mustar si cartofi prajiti. In fiecare din zile am mancat si trei feluri de prajitura. Eu cu Sorin ne-am uitat la filme in fiecare seara pe media player. Acum am bateriile incarcate si am multa energie pozitiva. Sunt atat de fericita!!!!! :) Azi e ziua noastra. A

Timea are 1 an si 8 luni

Imagine
Scumpa noastra mai un pic face 2 anisori. E din ce in ce mai desteapta si mai activa. Vorbeste toata ziua pe limba ei si imita cuvintele pe care noi le rostim. Timea pe limba ei se zice Meia :)). Alte cuvinte pe care le spune: mama, tata, tai tai, toc toc (cand bate la usa), apa, papa, am am (cum face cutu), maaaau (cum face titi), bebe, si probabil si altele de care nu imi amintesc acum. face din cap da, nu,  nu stiu. Face ca indienii, imita calul cand alearga, imi aduce cartile cu diferite imagini si imi arata cu degetul spre ele, ca eu sa ii explic ce reprezinta. arunca mingea prin camera si se bucura cand vede cum se rostogoleste, se admira in oglinda cand o imbrac frumos. Problema mea e ca inca bea lapte noaptea...si nu o data, de vreo 3-4 ori. Sunt rupta de somn mai ales ca de pe la 7.30 ea nu mai vrea sa doarma... Dupa ce pleaca mama in Italia am de gand sa o dezvat de lapticul de noapte. Am sa i-l dau doar ziua. Tot de cand pleca mama am de gand sa o invat sa faca la olita si

A venit caldura mare...

Imagine
si noi stam doar afara. Facem plaja, ne jucam cu nisip, alergam pe strada si in curte si facem si baie cand gasim un strop de apa. Ieri a fost 1 mai. Ne-am simtit bine cu totii prin curte si gradina la soare. Mama de cand a venit acasa ma mai ajuta cu gospodaria si nu mai sunt atat de stresata cu gatitul. Ieri am fost la cinema cu inca 4 prieteni...sa vedem Iron Man. Ne-am si plimbat prin magazine si m-am inspirat pt rochiile mele. :) Pun niste poze cu Timea....in actiune :)))