Postări

Se afișează postări din decembrie, 2012

A trecut si Craciunul...

Imagine
....si odata cu el si prima raceala a Timeei. :) Am fost la sat din 24 decembrie si pana in 26...cu toata familia. Am avut vizitatori, pe finii socrilor mei si la randul nostru am fost si noi la ei. Au venit si nasii nostri in vizita in 25 decembrie, chiar de Craciun. Timea a primit o gramada de hainute frumoase si noi la fel, am primit cadouri de la Mos Craciun. Dupa cum ziceam la inceput, Timea a fost un pic racita. M-am panicat un pic din cauza ca nu am mai vazut-o bolnavioara dar a trecut. A facut febra intr-o noapte, 37,7 dar in rest i-a curs doar nasucul un pic si a stranutat.

Happy

Aseara am revazut The Secret. M-a readus la viata!!!! Sunt atat de bucuroasa de cand am vazut documentarul. E a treia oara cand il vad. As putea sa ma uit la el in fiecare saptamana. M-a transformat. Il recomand cu caldura tuturor care vor sa isi imbunatateasca viata..

Se apropie Craciunul

Desi e un pic cam devreme, azi am impodobit bradul de Craciun. Pur si simplu nu am mai avut rabdare. As vrea sa ne bucuram cat mai mult timp de el. Oricum nu suntem primii cu pomul facut...am vazut si la vecini :D. Timea e incatata de beculete si de globuri. Tot incearca sa le atinga cu degetul aratator si e asa simpatica cum se bucura de ele.

Am revenit

Imagine
Miercuri, adica alaltaieri am venit acasa. Am avut parte de un concediu relaxant si frumos. Ultima zi a fost un pic cam obositoare insa a trecut si ea repede. Am vizitat multe locuri, de fapt le-am admirat din exterior. Mi-am pus si 2 dorinte la Fantana frumoasa din Nurnberg, sa vedem care se imdeplineste. Am admirat zidurile orasului si manastirile super inalte. Bineinteles am fost si la Targul de Craciun unde am vazut o multime de lucruri frumoase de cumparat. A fost foarte frumos impodobit totul. Am mancat un cremvusti urias + un porumb fiert. Ne-am simtit tare bine acolo, mai ales ca nu a fost exagerat de frig. A si nins dar nu cat sa ne impiedice sa iesim din camera de hotel. Apropo, care erau foarte frumos aranjate si decorate. Am fost si la Ikea, magazinul meu preferat. A fost o experienta de neuitat... Ikea. :) Abia astept sa mai merg. Ultima zi la Viena a fost scurta. Am trecut prin targul de Craciun si apoi am mers la un restaurant sa mancam. Am mers pt asta vreo 2 km pe jos

Deutschland here we come!!!

Maine plecam spre Germania. Mergem impreuna cu Florin si Lacri. Vom sta 3 nopti la Nurnberg si o noapte la Viena. Abia astept. Timea va ramane cu socrii mei. Imi va fi tare dor de ea. Povestesc cum a fost cand ne intoarcem. P.S. Azi e ziua noastra. Eu si Sorin implinim 5 ani si 9 luni de relatie. La multi ani!!! Ce frumos sarbatorim...(plecam in Germania). TE IUBESC SORIN!!!

Fetita mea creste vazand cu ochii

Luni Timea a implinit 1 an si 3 luni. Sunt foarte mandra de ea. Pe zi ce trece ma surprinde cu ceva nou. In ultimele saptamani vorbeste intr-una. E o scumpa cand o aud vorbind pe limba ei. Am o fetita superba. De multe ori stau si o privesc cum doarme. O ador... E atat de draguta de imi vine sa o strang tare de tot in brate si sa nu ii mai dau drumul. Acum merge tot mai mult in picioare. Imi place cum se plimba ea incetisor cu cate ceva in mana. Am facut baie in vana cu ea. O data eu si o data Sorin. De fiecare data a fost in culmea fericirii, s-a jucat cu apa si s-a ridicat in picioare sa adune tuburile cu gel de dus de pe marginea vanei. :) N-am cuvinte sa descriu cat de mult o iubesc pe fetita mea. La multi ani scumpa noastra!!!!