Postări

Se afișează postări din iulie, 2012

Noua viata

Saptamana viitoare va fi ultima in care Sorin va merge la lucru la Redesteptarea. Din 6 august va fi la Autoliv. Va incepe o noua viata. Eu si Timea ii vom fi alaturi ca de obicei. :) Speram sa ne ajute Dumnezeu si sa fie bine.

Nervi

Ma enerveaza cand mi se spun chestii despre Timea, de genul: "la 6 luni trebuie sa stea in fund", "pana la un an trebuie sa mearga in picioare", trebuie, trebuie....de parca daca depaseste termenul, se intampla ceva. Nu inteleg ce vor acele persoane de la noi, parintii. Sa o obligam sa faca anumite lucruri, chiar daca ea nu e pregatita? Daca nu se incadreaza in baremul stabilit de acele persoane, ce ar trebui sa facem? Copilul meu e unul sanatos, care are ritmul sau de crestere si daca depaseste un an si abia atunci va merge in picioare, va fi foarte in regula. Nu inteleg ce e cu graba asta. De ce as obliga copilul? De ce ea trebuie sa se incadreze in baremul stabilit de anumite persoane. De parca au facut ele o statistica si au ajuns la concluzia ca toti copiii trebuie sa mearga in doua picioare la varsta de un an. Pfff, asa ma enervez cand ma gandesc la asta....

Am implinit 28 de ani

Imagine
A fost bine de ziua mea pana la urma. Au venit socrii mei sa ma felicite. Am primit cadouri, atat de la ei cat si de la bunici si bineinteles de la sotul meu scump. Am primit multe urari si la telefon si pe internet. A fost frumos. Mai ales ca am avut-o pe fetita mea alaturi. Las imaginile sa vorbeasca de la sine.

Ziua mea

Imagine
Azi e ziua mea. Nu ma simt prea incatata de asta, pt ca nu implinesc 18 ani ci 28, dar asta este. Trebuie sa accept asta. :) Totusi e o zi frumoasa, chiar daca nu mai e soare afara...S-a racorit dupa ploaia de azi-noapte si in sfarsit aerul este placut. E o zi superba din cauza ca este prima mea aniversare in calitate de mamica. E primul an in care Timea este cu noi. Cadoul cel mai frumos il am langa mine, iar al doilea cadou minunat este cel pe care mi l-a facut Sorin pe internet azi-dimineata. Mi-a trimis o poza cu trandafiri si mi-a zis te iubesc pe facebook unde au vazut o gramada de oameni. M-am simtit foarte bine cand am citit. :) Deci, pana la urma este o zi minunata pe ca ii am pe Sorin si Timea. Nu imi trebuie nimic mai mult.

O noua zi

Imagine
Timea face tot felul de lucruri interesante. Adoarme in toate pozitiile posibile. :) Merge pe parchet, de-a busilea, se priveste in oglinda si rade de ea. E o scumpa.

Timea face progrese

Imagine
Mai devreme am gasit-o pe Timea tinandu-se de marginea patutului, in picioare. S-a ridicat singura, deja de 2 ori. Ce fetita desteapta si mare are mama. :)

O zi fara Sorin

Azi sunt singura cu Timea. Sorin vine mai tarziu pt ca e la Nadrag cu colegii de lucru. In cinstea lui au facut o iesire. Sorin va pleca in curand de la Redesteptarea si se va duce la Autoliv, noul lui loc de munca. Mi-e asa de dor de el deja. Abia astept sa vina acasa, sa fim impreuna ca de obicei. In general nu sunt asa de melancolica dar acum nu stiu ce am. Simt ca lipseste Sorin. :( Am fost mai devreme la plimbare cu Timea. A fost fain sa iesim din casa. Bine ca nu mai e exagerat de cald.

Timea la bunici, noi la Surduc

Imagine
Timea face tot mai multe lucruri. Sunt surprinsa de ea pe zi ce trece tot mai mult. De vreo doua saptamani se ridica singura in fundulet in patut. De pe burta se intoarce cumva de ajunge in fund. Are ea o strategie. Cand o pun in patut neaparat trebuie sa o pun mai intai in picioare..ca se prinde de margine. Tot incearca sa se ridice sa apuce marginea patututlui dar inca nu ajunge. Vine si ziua aia. Oricum de alte lucruri oricum se tine ca sa se ridice. De exemplu de marginea patului nostru, cand sta pe olita. Abia o tin. De papat tot asa rau o face. Parca a avut o perioada mai buna si acum iar a inceput sa faca mofturi. Cred ca e de la dintisori. Acum ii iasa inca unul jos. Merge destul de bine, face pasi, bineinteles sustinuta. Abia astept sa vad cum merge fara sa o ajut. De vreo cateva zile am observat ca se straduieste sa mearga de-a busilea si reuseste destul de bine. E o scumpa. Lucrul urat si enervant pe care il face e sa isi bage manuta in gat si ii vine sa vomite...si ii pl