Timea la bunici, noi la Surduc

Timea face tot mai multe lucruri. Sunt surprinsa de ea pe zi ce trece tot mai mult. De vreo doua saptamani se ridica singura in fundulet in patut. De pe burta se intoarce cumva de ajunge in fund. Are ea o strategie. Cand o pun in patut neaparat trebuie sa o pun mai intai in picioare..ca se prinde de margine. Tot incearca sa se ridice sa apuce marginea patututlui dar inca nu ajunge. Vine si ziua aia. Oricum de alte lucruri oricum se tine ca sa se ridice. De exemplu de marginea patului nostru, cand sta pe olita. Abia o tin.
De papat tot asa rau o face. Parca a avut o perioada mai buna si acum iar a inceput sa faca mofturi. Cred ca e de la dintisori. Acum ii iasa inca unul jos.
Merge destul de bine, face pasi, bineinteles sustinuta. Abia astept sa vad cum merge fara sa o ajut. De vreo cateva zile am observat ca se straduieste sa mearga de-a busilea si reuseste destul de bine. E o scumpa.
Lucrul urat si enervant pe care il face e sa isi bage manuta in gat si ii vine sa vomite...si ii place. Tot repeta lucrul ala de imi vine sa mor cand aud cum face. A si vomitat de 2 ori...si tot nu s-a potolit. Nu stiu ce e asa de fain...ca ea e incantata. Sper sa uite sa mai faca asa.
A fost deja de 2 ori la sat la bunici. A fost o data cu noi impreuna si in weekendul trecut doar cu bunicii. Noi am fost la Surduc.
A fost cuminte si bucuroasa. Problema a fost mancarea.

Atasez poze din excursia noastra de la Surduc pe care am facut-o cu Ingrid si Gabi.


















































Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taierea motului

Progresele copiilor. 2 ani si 10 luni. 7 ani si 4 luni

Fetita desteapta