Postări

Se afișează postări din aprilie, 2012

Tata

Azi Timea a zis pt prima oara TATA. Din pacate Sorin nu a fost acasa, ca sa se poata bucura. E o dulce cum zice. Oooo scumpa. :) Ea are acum 7 luni, 3 saptamani si 4 zile. :)

Poze de la iarba verde

Imagine
Am facut cateva poze la plimbare si cateva la un picnic pe care l-am facut cu colegii de la serviciu. Le atasez...

Intalnire scoala generala

Pe 2 iunie 2012 o sa ma intalnesc cu fostii colegi din scoala generala. Sunt foarte incantata sa ii revad pe toti. Cred ca va fi de neuitat, ca si cum m-as intoarce in timp...voi fi din nou o pustoaica alaturi de colegii de scoala. :)

Hristos a inviat!

Imagine
A trecut si Pastele ortodox. Noaptea de Inviere am petrecut-o acasa, alaturi de finii nostri Ingrid si Gabi. Am hotarat sa nu iesim in acest an, sa facem o mica pauza, pt ca, de cand ne stim am fost mereu la biserica. Am stat si am povestit pana pe la ora 1 si apoi am plecat fiecare la culcare. Matusa Ingrid si unchiul Gabi i-au adus Timeei, de la Iepuras, o plasuta plina de cadouri. Un ursulet care sta agatat pe o luna si canta o melodie frumoasa, de adormit pe ea :) si niste carticele cu animale pe care cu siguranta le va aprecia cand isi va da seama ce reprezinta fiecare poza. Masa de Paste am petrecut-o la Dragoiesti, la sat, la bunicii lui Sorin. Am papat mancarica buna, ca de obicei si am admirat-o pe fetita noastra cat e de cuminte. A fost o scumpa. A ras si a fost voioasa toata ziua. Si acolo Timea a primit o gramada de cadouri. Un batic trendy roz, un iepuras de plus si bani. :) Noi i-am luat o palarioara de soare, niste ciorapi cu chilot, faini de tot, albastri si cu ajuto

La multi ani!!!

Azi e ziua socrului meu, bunicul lui Timea. Ii dorim la multi ani si multa sanatate, ca asta e cel mai important. Multe impliniri pe toate planurile si bucurii!!!

Progrese Timea si progrese Nori

Progrese Timea: De cateva zile sta singura in fundulet, nesustinuta. Din cand in cand cade in lateral dar din ce in ce mai rar. Sta destul de bine. Cuvinte noi nu zice insa zice des "ha ha ha ha" dar nu ca un ras ci ca si cum sufera :)). De cate ori o punem sa stea in picioare, bineinteles noi sustinand-o de sub brate, ea sta destul de mult apoi incepe sa faca genoflexiuni. E asa de scumpa cum face. Eu cel putin sunt si rupta de oboseala din cauza asta. Abia pot sa o mai tin cat e de grea. Face gimnastica cu mine. :) De cateva nopti ma doare rau spatele cand o hranesc si o tin in brate. Sper sa imi treaca repede, ca ea mai are mult de crescut. Cand ii dau sa pape si nu mai vrea, incepe sa strambe nasucul, cu gurita inchisa. E tare haioasa cand face asa. Progrese Nori: Am ajuns la greutatea pe care o aveam inainte de sarcina. Bineinteles, nu sunt multumita. :D As mai vrea sa dau 5 kg ca sa ajung la silueta ideala. Atat aveam mereu, 49, 50 kg. Sper sa reusesc cat mai cura

Nunta vecinei Gabi

Azi a fost la noi o vecina care e insarcinata. Gabi. Va avea nunta si botezul in 13 octombrie. O sa mergem, si bineinteles o luam si pe Timea cu noi la petrecere. Nu va sta mult dar o luam sa vada lumea. Ce bucuroasa sunt ca o sa o imbrac frumos, ca pe o printesa. Abia astept.

Pastele catolic si reformat

Imagine
Azi e zi de sarbatoare. A venit Iepurasul catolic la Timea. I-a adus o pereche de ciorapei albi, de domnisoara, pe care o sa ii poarte cu rochite. Desi e o zi urata afara pt ca e innorat si ploua, in casa e frumos si se simte atmosfera de sarbatoare. Am facut si niste poze care dovedesc acest lucru. Avem oua colorate, flori de primavara, (sunt si Floriile la ortodocsi) iar iepurasul e si el prezent :).