Postări

Se afișează postări din februarie, 2011

fix 11 saptamani

Imagine
Azi bebe masoara cam 5 cm si continua sa creasca cu 1 cm pe saptamana. Burtica a inceput sa creasca si sa se vada ca e ceva inauntru. :) Astept cu nerabdare urmatoarea ecorafie, sa il vad pe piutul mic. Mai sunt cateva saptamani si o sa ii simt si eu miscarile. La mine schimbari majore nu au aparut. Ma simt parca mai bine ca saptamana trecuta insa tot mi-e rau de pe la 15.30 incolo. Abia astept sa imi treaca de tot senzatia de greata ca e insuportabila. Atasez o poza cu burtica si mamica si una cu taticul.

9 saptamani si o zi si sunt deja in luna a treia!!!!!

Bebe scump din burtica mea e mare, are deja 3 cm. Am aflat de pe internet ca in saptamana asta ii cresc unghiutele si parul si ca deja se numeste fat, numele de embrion nu se mai potriveste puiutului meu. Deja se misca in burtica, da din manute si picioruse si e un nazdravan. Din pacate mai am de asteptat pana voi simti si eu aceste miscari, dar nu-i nimic, am rabdare. Eu ma simt relativ bine comparativ cu alte gravidute care au varsta mea de sarcina. Mi-e rau in fiecare zi insa suportabil. Pot manca destul de multe feluri de mancare, in cantitate mica, fara carne afumata, mezeluri, usturoi. Cel mai mult imi plac fructele si cornurile. Ceva foarte interesant pt mine mi se intampla in fiecare noapte. Visez ca mananc. Pana acum am papat prajituri, mazare cruda, paine prajita, dovlecel pane, tort, din nou prajituri, oua umplute, gulie cruda…astea am inceput sa le visez cam de o saptamana si cateva zile. Cine stie cate imi vor mai trece prin cap pana la final. Burtica a crescut un pic

Vizita la medic la 8 saptamani

Am fost ieri la eco. Am schimbat doctorul si ma simt excelent. La acest doctor ma simt in siguranta pt ca este un adevarat profesionist. Mi-a lasat o impresie foarte buna. Pe langa acest fapt, are aparatura performanta si astfel, am putut sa il vad mai bine pe bebelusul nostru. Nu imi venea sa cred ca omuletul acela micut ce se vedea pe monitor este la mine in burtica. I-am vazut inimioara cum palpita voioasa si i-am si auzit-o. A fost un moment extrem de emotionant. Am primit si doua poze cu puiutul mic. Primele poze ale bebelusului nostru. :) Ce frumos! Am programare in data de 7 martie pt dublu test. Chiar de ziua noastra. O sa avem 4 ani de cand suntem un cuplu. Ce cadou frumos. Il vom vedea din nou pe bebe!!!