Ultima zi de gradinita si ultima de scoala

Ce repede a trecut timpul. Timea a terminat clasa a 3-a iar Lukas merge din toamna la scoala.
Cu Timea m-am obisnuit ca e eleva insa cu Lukas nu, si ma tot mir de perioada prin care trecem. Sa fie el asa de mare? Si imi dau seama ca da. Deja de mult timp e interesat de matematica si ma intreaba diverse adunari...Plus ca si literele le stie pe aproape toate si citeste cuvinte chiar mai lungi de 4.

A fost un an interesant. Pentru Timea, clasa a 3-a a invatat-o multe lucruri, in afara de aprofundarea materiilor, pot spune cu tarie ca a devenit mai responsabila, face singura ghiozdanul, pregateste hainele pt a doua zi, face temele singura, fara sa o pun eu. Progrese mari care o fac din ce in ce mai independenta. A incheiat anul cu mai multe diplome si medalii pe care le-a castigat participand la toate concursurile posibile l-a care m-a rugat sa o inscriu. Sunt mandra de realizarile ei, de munca sustinuta pe care a depus-o pentru a invata atat de multe.

Dragul meu Lukas, s-a bucurat de ultimul an de gradinita. S-a jucat cu copiii zilnic si a invatat de la doamna educatoare foarte multe. In acest an a iesit in evidenta curiozitatea pt stiinta, pt continutul obiectelor, de interiorul lor, la fel cum a fost si e taticul lui. Pune intrebari care necesita raspunsuri complicate si e foarte curios. Ii vin idei si vrea sa experimenteze tot, si inca nu e constient ca exista consecinte. Sunt mandra de progresul lui.
Acum urmeaza capitolul important din viata lui, scoala.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taierea motului

Progresele copiilor. 2 ani si 10 luni. 7 ani si 4 luni

Fetita desteapta