Viata lui tata

As fi vrut ca preotul sa citeasca aceasta povestioara la inmormantarea lui tata insa a fost considerata prea lunga. Asa ca, postez aici, unde nu ma cenzureaza nimeni:
"Iosif a fost singurul copil al familiei Hlinka si tot odata lumina ochilor pentru mami a lui si tati. Din pacate a petrecut ani buni departe de ei, internat in spital datorita unui accident la mana dreapta. In afara de aceasta sperietura, a avut o copilarie fericita in Lugoj si la Tipari, la bunica. Din nefericire, la 20 de ani si-a pierdut tatal iar de atunci a ramas doar cu mama. S-a insurat, insa casnicia a durat doar 7 ani. Viata i-a pus-o insa in cale pe dragostea vietii lui, cu care s-a casatorit si cu care a petrecut bune si rele timp de 33 de ani. Impreuna au avut o fiica, care a fost mereu mandria lui. Acum 13 ani, el a pierdut-o si pe mama, insa dupa un timp, a fost din nou fericit caci familia s-a marit si a castigat un ginere, apoi si doi nepotei, pe Timea si Lukas.
In 2015 a avut un preinfarct si o operatie pe cord deschis iar acum, un infarct. De data aceasta inima lui nu a mai rezistat, asa ca a murit.
Va ramane in memoria noastra ca un om cu suflet bun, meserias, un pescar inrait, caruia ii placea viata dar care s-a ratacit si acum a gasit drumul catre Rai unde il asteapta mami si tati.

Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca!"

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taierea motului

Progresele copiilor. 2 ani si 10 luni. 7 ani si 4 luni

Fetita desteapta