Postări

Se afișează postări din august, 2016

Ziua lui Timea

Imagine
Acum doua zile am sarbatorit ziua lui Timea. Noi vom pleca in concediu pe 3 septembrie, cand e de fapt ziua scumpei noastre, si prietenii nostri, la fel.... pleaca in vacanta, asa ca am hotarat sa o tinem mai devreme. Zis si facut. Vineri am stat numai in bucatarie, de dimineata pana seara. Cuptorul a mers incontinuu in ciuda faptului ca afara erau 35 e grade si eu pur si simplu simteam ca ma topesc. Tot efortul l-am facut pentru iubita mea fetita. Pentru ca ea sa aiba o zi frumoasa. Asadar, am facut briose cu nuca de cocos, bombite cu nuca si rom, saratele si tort cu zmeura. Nu pare mult insa a durat ceva timp pana le-am terminat. Am aranjat de cu seara masa si numai bine ca au si venit primii invitati. Florin, Lacri si Razvan. I-au facut cadou o coronita, bijuterii si poseta, de printesa si un unicorn zburator. Tare mult i-au placut. Imi pare rau ca nu am facut si niste poze cu ei. Sambata, am avut la 11 alti invitati. Martina si Gloria, Angelina si bunica ei. Am povestit de toate

Primul dintisor al lui Lukas

Imagine
De mai bine de o saptamana, scumpul mic a devenit foarte agitat si plangacios de am inceput sa ne speriem si sa credem ca asta va fi viata noastra de acum incolo. Eu ca de obicei, am de gatit in fiecare zi, de spalat, de facut curatenie, una, alta prin casa...si bebe asta mic, vroia sa stau doar cu el. In concluzie, circul era la noi acasa. Daaar, exact pe 26 august, vineri, Lukas de 5 luni...ne-am trezit cu un dintisor. Dreapta jos. Primul. E asa de emotionant. Deci puiul mic se face mare, vazand cu ochii.

Ziua lui Sorin

Imagine
A trecut ca vantul si ca gandul si ziua iubitului meu sot. Anul acesta nu ne-a prins in deplasare, cum se intampla de obicei, ci acasa. I-am facut un tort, minunat daca e sa zic parerea mea. Cu blat de bezea si crema de ciocolata. Numai cand ma gandesc imi lasa gura apa. Au venit pe rand prietenii nostri. Martina cu fetita ei Gloria, si mama ei, Ingrid si Gabi si Florin cu Lacri si Razvan. Toti acestia, nu au venit in acelasi timp, ci in zile, ore diferite. Asa ca a fost putin cam greu pt mine sa ma mobilizez de atatea ori, cu prajituri si pus masa, pt ca Lukas nu prea m-a lasat sa fac ce vreau. Important e ca am reusit....pentru Sorin.