Postări

Se afișează postări din iulie, 2016

A trecut si ziua mea

Imagine
Anul acesta m-am trezit de ziua mea cu inima plina si, de ce sa mint, cu lacrimi in ochi. Asta pentru ca am gasit cadoul de la scumpul meu sot pe masa din sufragerie, cu un biletel frumos cu La multi ani si care continea ceva ce mi-am dorit de foarte mult timp, chiar de cand am aflat ca exista asa ceva. Aparatul de depilare permanenta. Asadar de acum nu va mai trebui sa imi fac griji in ceea ce priveste ceara, bicuri, depilator. Ce noroc cu sotul meu care mereu stie ce imi doresc. Ziua a continuat si cu alte surprize frumoase de la cei dragi: telefoane, mesaje, felicitari, una mai frumoasa ca alta. Spre amiaza m-am apucat sa asez farfuriile si tacamurile pe masa si sa aranjez totul, ca sa fie frumos pe cand vin primii musafiri, Ingrid si Gabi. Dupa ce am terminat pregatirile, m-am asezat pe canapea sa imi trag sufletul. Privind spre fata de masa cu macii aceia frumosi, ma trasneste dintr-o data un gand sau de fapt o imagine din copilarie. Mama, tata si doi copii care stau la masa si i

3 luni cu Lukas

Imagine
A zburat pur si simplu timpul de cand am nascut. Parca mai ieri simteam puiul mic miscandu-se in burta iar acum deja vorbeste cu noi... Il iubesc atat de mult iar acest sentiment devine tot mai intens pe zi ce trece. Cum sa nu ma topesc cand el imi zambeste asa de frumos? Are cele mai frumoase gingiute din lume chiar asa fara dinti iar cuvintele pe care le scoate, in limba lui, sunt cele mai dragute. Nu imi vine sa cred ca au trecut deja 3 luni iar Lukas deja stie sa faca atat de multe. Sa zambeasca, sa bage manutele in gura, sa prinda jucarii si sa gangureasca. Sunt si pentru mine victorii aceste progrese, nu doar pt el. Ma bucur nespus cand vad ca a mai invatat cate ceva. Are 5,700 kg. Numai bun. Lung e...ca ii sunt bune haine cu marimea 62. Te iubim dragul nostru Lukas!

Progresele lui Lukas

Imagine
Azi scumpul meu mic a reusit sa se rostogoleasca de pe burtica pe spate cand era in patut. Stiu ca nu pare mare lucru, insa pt noi, parintii, si el, e ceva important. Pana acum l-am pus pe canapea, insa in seara asta i-a venit lui Sorin ideea sa il puna in patut. Poate ar fi reusit, dragul de el, mai demult daca il mai puneam acolo. Conteaza acum doar ca a facut-o si ca acum isi poate imbunatati tehnica, repetand ce a invatat. Sa vedem care va fi urmatorul progres... Lukas, 4 luni si 11 zile

Lukas are 4 luni

Imagine
A venit si ziua de 14 pe care momentan o sarbatorim lunar pana ce implineste puiul mic 1 an. Pana atunci respectam rutina. Cantarim, masuram si facem poze. Tot la 4 luni, Lukas a primit si 3 vaccinuri care l-au cam suparat dar peste care a trecut cu bine. Nu a facut deloc febra si nici nu mi s-a parut sa aiba alte reactii neobisnuite. Suntem norocosi cu asa baietel puternic. Si fetita a fost la fel si nu am avut nici cu ea probleme. Iubirea mea mica deja manevreaza bine cu manutele, prinde jucariile si le baga in gurita. Si mai nou, striga ca o fata, ascutiiit de ne dor urechile. E foarte haios! S-a nascut saten dar a devenit blond intre timp pt ca ii cade incontinuu parul. Ii place nespus sa mergem la plimbare insa nu prea poate dormi in carucior si trebuie mereu sa ne grabim acasa.

Timea spune lucruri trasnite 5

Imagine
Timea: - Oare ce fac fluturii iarna? Eu: (nu m-a lasat inima sa ii spun adevarul) - se ascund Timea: -Da? Hm...Cred ca inauntru in casuta unde stau si veveritele. Si cand vrea sa intre, veverita ii spune fluturelui sa aiba grija sa nu arunce alunele din casuta. Ii place ca hainele de pe ea sa aiba aceeasi culoare. Pur si simplu, in fiecare zi se imbraca asortat. Bluza, fusta, ciorapii, pana si chilotii, trebuie sa fie roz, mov sau alta culoare ce i se pare ri in trend. Sa nu mai zic ca isi ia deseori si manusile in casa + pelerina (o patura) ca sa fie ca Elsa, printesa de gheata. Bineintele, se potrivesc toate. A ajuns pana intr-acolo ca mi-a spus ca ii place asa mult laptele cu gris, ca se potriveste alb cu galben. 😂 Ce sa mai zic? Cuvinte pe care inca nu le pronunta corect: Cenuşoreasa Poc porn Punte (pentru)