Postări

Se afișează postări din septembrie, 2015

15 saptamani cu bebe 2

Acum are 10 cm. E destul de maricel si burta deja se vede. Cand iau salariul o sa imi cumpar niste pantaloni de gravida pt ca toti pe care ii am, ma strang. Maine vom merge la doctor si vom afla marele mister. Sa vedem, Timea va avea surioara sau fratior? Revin cu vesti maine si cu o poza.

13 saptamani cu bebe 2

Imagine
Azi am 13 saptamani si o zi de sarcina. Bebe, din ce am citit pe net, ar avea 7, 5 cm si 10 g. Ar incapea in palma mea. Ce dragut. Timea e cea care se ocupa cel mai mult de burtica mea. Incontinuu o mangaie. Cand se trezeste deja ii face draga-draga. Si cand mergem pe strada si cand mancam, in orice moment, ea vine si pune capul pe burta si asculta pe bebe mic. Ne-a spus aseara ca ii da olita ei lui bebe, ca nu se supara dar ei sa ii cumparam alta alba cu o coronita desenata pe ea. :)) I-am tot explicat ca ea nu mai are nevoie de olita ca si asa face numai la wc. :)) sa vedem cum ramane pana la urma. Deja facem planuri impreuna cu ce ii cumparam lui puiul mic. A zis sa ii luam un carucior mov...si eu tot ii reamintesc ca nu stim inca daca e baietel sau fetita. Ea insista cu surioara. Vom vedea. Mai un pic e 1 octombrie si aflam. :)

A inceput iar gradinita

Imagine
Azi a fost prima zi la gradi. I-a fost dor deja Timeei de copii si de educatoare, mai ales de Daniela, preferata ei. Cand am fost dupa ea, era tare fericita si a inceput sa imi povesteasca ca o fetita, Elizabet, i-a dat cu nisip in ochi, ca a plans si apoi a dus-o Daniela sa o spele. Ooof, draga de ea, cate peripetii. Sunt bucuroasa ca ii place acolo. Atasez o poza cu costumatia de ploaie si una cu ghiozdanelul inainte de plecare.

Ziua fetitei noastre

Imagine
Ca in fiecare an, am avut invitati de ziua Timeei. Au fost Martina, Gloria, Ingrid si Gabi. Bineinteles a fost si mama mea prezenta. Am mancat, am baut si am povestit si pozat. Printesa noastra a primit o multime de hainute si plastelina, oale si de la noi o bucatarie cu castroane si ustensile de modelat plastelina. A fost tare bucuroasa scumpa noastra ca am avut musafiri, ca i-am cantat la multi ani si ca a suflat in lumanare.

Timea a implinit 4 ani

Imagine
Azi e ziua scumpei noastre fetite Timea. Parca mai ieri a fost ea la mine in burtica. Ce repede a trecut timpul. Acum deja stie atat de multe. De la bebelus a ajuns sa fie o micuta domnisoara. Ii place sa fie imbracata cu rochite, sa faca tort din plastelina si sa mearga la strand. Ii plac copiii si adora sa mearga cu bicicleta. Multe a invatat in acesti 4 ani. Bravo scumpa mea! La multi ani! Mama si tata te iubesc mult!