Postări

Se afișează postări din octombrie, 2012

Halloween

Imagine
Sorin a decorat un dovleac de Halloween...foarte interesant. Lui Timea i-a placut.

Mai un pic si vine mama

In curand voi cumpara material pt o noua rochie si sunt foarte incantata. Abia astept sa mai fac si altele. Va veni mama mea din Italia in curand si atunci voi putea sa cos cat vreau pt ca va sta ea cu Timea. Ce frumooos!!!

Planuri noi

Imagine
Simt ca incepem o noua viata. Ne-am hotarat ce facem in urmatorii ani. E bine. Timea continua sa ne lumineze vietile si tot ceea ce facem e pt ca ei sa ii fie bine. Atasez niste poze care imi sunt dragi:

Draga noastra Timea

E o scumpa cand face mutrite cand o certam. Probabil face asa sa ne inmoaie. E o smechera mica. Imi place tare mult cand o vad cum coboara singura din pat sau de pe canapea. A invatat si asta. Merge pe jos in 2 picioare tot mai mult. De la usa pana la masuta, de la masuta pana la tv si tot asa, distante tot mai mari. Sunt mandra de ea. Ne jucam in fiecare zi...si ea chiuie de bucurie. O ador!

Nunta Gaby si botez Andreea

Imagine
A trecut si nunta vecinei Gaby. A fost fain. Am dansat, am papat si ne-am distrat. Ne-am simtit bine. Mireasa a fost superba iar fetita ei minunata. A fost si Timea cu noi pt o ora apoi ea a mers cu socrul meu la bloc, ca acolo nu mai avea stare. Pun poze:

Prima rochie de purtat...made by me

Imagine
Am reusit sa fac o rochie de purtat in oras. Prima am ratat-o...cea de saten. Asta nu este de ocazie..dar e frumoasa. Rosie, elastica. Asta e dovada.

Prin curte cu Timea

Imagine
Mai nou, cand ne plimbam de manuta prin curte Timea trebuie sa care cu ea stropitoarea. Daca incerc sa i-o iau din mana incepe sa strige ca din gura de sarpe. Nu vrea sub nicio forma sa o iau sau sa o las de manuta. Atunci zbiara. :) Azi a invatat sa mai si lase stropitoarea jos din cand in cand si sa ia din nou la drum. Cred ca se odihneste cateva secunde apoi iar o ia la plimbare. Face multe lucruri interesante. De obicei daca eu sau Sorin lurcam ceva si ea vine langa noi si isi face de lucru. Azi am spalat teracota iar Timea s-a jucat cu sprayul de splat. Cand am facut curat a tot butonat la aspirator. Mai inainte s-a bagat in lighean....era gol. Papa destul de bine, dar are perioade. Azi-dimineata de exemplu a mancat omleta dintr-un ou. A papat tot. Alta data papa mult mai putin. Ma bucur cand e asa. Am o frumusete de fetita.

Un an si o luna

Imagine
Azi Timea implineste 1 an si o luna. E fetita mare. Deja ma ajuta la treburile din casa. Se uita cu atentie la ce fac si vrea sa faca si ea. De exemplu mai inainte am aspirat si ea acum apasa de zor pe butonul de la aspirator si studiaza cum e facut. Deja pt fiecare lucru pe care il facem impreuna are o rutina. De fiecare data cand o aduc infasurata in prosop de la baita, ea vrea sa fuga prin pat dezbracata. Abia o mai prind. :) Cand ii schimb scutecul daca observa ca ma intorc cu spatele, deja se intoarce si fuge prin pat asa dezbracata. Cutreiera prin camere si cauta prin sertare. E experta in scos lucruri de oriunde. :)) La multi ani scumpa mea! P.S. Am uitat sa zic ca am fost si la vaccin saptamana trecuta. Din 2 a facut doar unul pt ca sunt probleme cu vacinurile la nivel national. Nu se mai prea gasesc cele pt 1 an. A reactionat foarte bine. Nu a plans deloc....s-a uitat doar la ce se intampla si atat. A fost o scumpa. A laudat-o doctorita pt faptul ca e foarte desteapta