Zodia fecioara

Fetita mea este nascuta in zodia Fecioara. Am sa postez aici, ce am gasit referitor la acest semn zodiacal.

Zodia Fecioara

23 august - 21 septembrie
Caracteristica generala a zodiei Fecioara: semn negativ, feminin
Element definitoriu pentru zodia Fecioara: Pamânt
Calitate definitorie pentru zodia Fecioara: semn Mutabil (flexibilitate)

Planetele si zodia Fecioara
  • Planeta guvernatoare: Mercur
  • Planeta carierei profesionale: Mercur
  • Planeta dragostei: Neptun
  • Planeta câstigurilor financiare: Venus
  • Planeta sanatatii si a muncii: Uranus
  • Planeta casei si a familiei: Jupiter
  • Planeta placerilor: Saturn
Culorile zodiei Fecioara: galben, portocaliu, nuante de huma
Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Fecioara: agata, hiacint
Metale caracteristice pentru zodia Fecioara: mercur
Ziua cea mai favorabila pentru zodia Fecioara: miercuri

Principalele calitati ale zodiei Fecioara: capacitate de analiza, meticulozitate, puteri vindecatoare
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Fecioara: sa fie util si sa aiba realizari
Defecte ale nativului din zodia Fecioara: spirit critic exagerat

Relatii între zodia Fecioara si alte zodii
  • Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Taur, Capricorn
  • Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Gemeni, Sagetator, Pesti
  • Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Gemeni
  • Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Sagetator
  • Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Balanta
  • Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sauparteneriate cu zodia: Pesti
  • Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Capricorn
  • Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Taur, Leu

Personalitatea zodiei Fecioara

Modest, obiectiv, meditativ, cu un simt pronuntat al datoriei, nativul Fecioara poate fi un bun savant, contabil sau critic, pentru ca are o capacitate analitica deosebita. Este un om rational, foarte atent la detalii. Actioneaza cu grija si corect, dar are o atitudine critica.

Nativul din zodia Fecioara iubeste natura si studiul. Apreciaza viata simpla si nu îi plac experimentele. Mizeaza mai degraba pe rabdare si perseverenta decât pe aventura si speculatie. Îsi planifica afacerile pe termen lung. Are talent pedagogic.

Daca Soarele este prost aspectat, nativul din Fecioara poate fi meschin si cârcotas. Indecizia îl poate face sa rateze sansele. Nativul din Fecioara poate lua totul în nume de rau, poate fi zgârcit sau cu toane.

Sanatate : Nervii sunt sensibili. Uneori, nativul Fecioara poati fi ipohondru. Este predispus la eczeme sau ulcere, mai ales daca parerile nu îi sunt luate în considerare si îi este lezat amorul propriu. Digestia poate fi dificila, motiv pentru care pot sa apara constipatii.

Despre femeia Fecioara:

Femeia Fecioara este o pudica nu pentru ca asa s-a nascut, ci pentru ca asa a fost educata. Sarmul personal de aici i se si trage, din acest conflict interior între frica de pacatul trupesc si naturaletea cu care pacatuieste tocmai prin trup.

Nu va luati dupa criticile ei permanente, nu acordati atentie fricilor ei de tot felul...! Nu va luati dupa faptul ca face o curatenie generala furibunda în onoarea petitorilor pâna cu 5 minute înainte ca ei sa sune la usa! Toate acestea sunt doar consecintele puritatii ei interioare care nu se poate manifesta altfel!

Daca o stimulati putin (nu mental, ci erotic) pe femeia Fecioara, o sa descoperiti o frumusete interioara în stare virginala, gata oricând sa se sacrifice pe altarul mentalitatilor si al prejudecatilor, prinsa într-o daruire totala care va va face sa va simtiti zeul absolut al tuturor iubirilor omenesti.
Femeia Fecioara are leac pentru orice neîmplinire - priviti-i picioarele armonioase, coapsele roditoare de strângeri usor obraznice, mijlocul adesea înconjurat de o cingatoare abia provocatoare, sânii frumos arcuiti, într-o linie nici copilaroasa, nici matura si gâtul de camee, cu zulufi renascentisti care stârnesc fiori la cea mai mica rasfirare a lor. Mai ales când se arcuieste ca o felina ostenita, femeia Fecioara pune brusc în lumina o feminitate pe care nici femeia Balanta nu o egaleaza. Lasati-o sa se isterizeze putin fiindca ati venit la întâlnire cu camasa botita - este modul ei de a va arata cât de mult va iubeste si cât de mult aspira ca perfectul cuplului sa fiti dvs., nu ea.

Daca plecati la cumparaturi împreuna cu femeia Fecioara, faceti lista de cheltuieli înainte de a pleca de acasa si dovediti-i ca sunteti gata sa economisiti si cel mai mic sfant. Urmariti cu interes jurnalele de actualitati si dezinfectati bine scaunul de la wc dupa ce l-ati folosit. Eventual, daca mergeti împreuna sa cinati undeva, alegeti un loc unde mai ales toaletele sa fie curate iar chelnerii scrobiti. Vorbiti-i despre ultimele noutati la bursa si spuneti-i ca la magazinele de "second hand" s-au adus lucruri noi. 

Femeia Fecioara nu agreeaza nici saracia, dar nici extravaganta. Totusi, odata iesita în lume, nu accepta o invitatie, un concediu sau o calatorie decât de la excelent în sus. Constelatia Fecioarei a fost adeseori reprezentata printr-o fecioara care tine la piept cornul abundentei. Faptul ca femeia Fecioara este foarte atenta cu cheltuielile nu înseamna nici zgârcenie si nici avaritie - ci doar o buna chibzuiala a resurselor.

Femeia Fecioara este usor de impresionat daca îi povestiti cum ati salvat un animal de la înec, dar va face crize daca, odata adus în casa animalul cu pricina, va gasi fire de par de la el pe covor. Luati-i, asadar, un aspirator bun, dar si o draperie usor insinuanta, pusa în valoare de o lumina galesa, foarte potrivita pentru declaratii de dragoste. 

Daca este asigurata ca nimeni nu-i violeaza intimitatea si, pe de alta parte, stimulata sa-si dea în petic, femeia Fecioara va va dovedi ca, dincolo de perfectionismul care a facut din nativele acestei zodii niste fiinte rau famate afectiv, ea este totusi o femeie foarte darnica în placerile amoroase, practicând un joc erotic indecent la modul fascinant. 

Faceti orice efort pentru a o mentine în priza pe femeia Fecioara! Nu va trebuie nici virilitatea Taurului si nici pasionalitatea Leului, ci doar incandescenta unui nativ de Foc si agilitatea Semnelor de Aer. Atentie: pentru femeia Fecioara, preludiul este foarte important, altfel miscarile rapide ale mintii s-ar putea s-o decupleze de la orice fantezie amoroasa.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taierea motului

Progresele copiilor. 2 ani si 10 luni. 7 ani si 4 luni

Fetita desteapta