Timea a mai crescut un pic

Sa revin cu noutatile despre Timea.
In ultimele saptamani a invatat o gramada de lucruri. De exemplu, cand ii tai ungiile la manute, nu mai misca degetele ca in urma cu ceva timp. Acum le tine drepte, ca si cum a inteles ca i-am explicat ca daca le misca, poate o ranesc si o sa o doara.
Un alt lucru pe care il face si de care eu sunt foarte mandra este ca papa cu lingurita. E atat de draguta cand ajung cu lingurita plina cu mancare in drept cu gurita ei, ea deschide mare gura si cateodata zice si aaaaa. Ii place in mod deosebit supica de rosii si cea cu morcov.
Pana acum, la 6 luni fara o saptamana, i-am introdus in alimentatie morcovul, patrunjelul, pastarnacul, telina, cartoful, ardeiul, dovelcelul, uleiul de masline, marul, para, banana, portocala (nu i-a placut pt ca a fost acra) dar in combinatie cu alt fruct, cerealele, branza calcica, carnea de pui si apa.
De cateva zile am observat ca atunci cand aude muzica, un pic mai tare, incepe sa fredoneze si ea...asa cum stie. pum pom fiu pfiu... E tare draguta. Se opreste cand se termina melodia.
De cateva saptamani bune se intoarce intr-o parte, ca un cornulet, mai mult cand o pun pe masuta de infasat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taierea motului

Progresele copiilor. 2 ani si 10 luni. 7 ani si 4 luni

Fetita desteapta