Postări

Se afișează postări din iulie, 2015

Ziua mea

Ieri am implinit 31 de ani. Deprimant daca stau sa ma gandesc bine ca au trecut atatia ani. Totusi e minunat ca la aceasta varsta am o familie frumoasa, un bebe in burtica si ca urmeaza mii de momente fericite. E asa de frumos sa ai tot ce ti-ai dorit!!!

Dragoste de surioara

Timea e minunata. Nu ma asteptam sa reactioneze asa de bine. De cand a aflat ca o sa avem un bebe spune la toata lumea vestea cea mare. Vine si pune mana pe burta si o mangaie. Il pune si pe Sorin sa faca la fel.... Ii da jucarii, face deja planuri cu bebe, ca se vor juca impreuna, ca o sa ii facem baie. E minunat sa o vad asa de incantata. :)

Simptome sarcina

Azi am 4 saptamani si 2 zile de sarcina. Azi am facut testul... sau testele de fapt. De vreo 3 zile am observat ca ma dor sanii mai tare. Asta a fost singurul simptom mai aparte. In rest, dureri de burta, balonata, aversiune catre unele alimente, nervozitate, exact ca inainte de menstruatie....daaar se pare ca ca totusi e bebe. :) Data probabila a nasterii 22 martie 2016.

O sa avem inca un copilas

Imagine
Daaaaa!!!! Azi am aflat. O sa mai avem un pui mic. Timea va fi sora mai mare. Sunt foarte fericita. E minunat ca ni s-a indeplinit dorinta. Rodul iubirii noastre.... Te iubesc Sorin si multumesc!!!